Super Lucky’s Tale is één van de weinige Xbox One exclusives, maar nu komt er een port naar de Switch. In de nieuwe trailer krijgen we ook een releasedatum te zien: 8 november!

Op de E3 dit jaar hebben we vele games gezien. Daar hebben we zelf ook onze eigen top drie van gemaakt. Een game die toen ook te zien was, was New Super Lucky’s Tale: een verbeterde versie van de Xbox One exclusive met nieuwe exclusieve content erbij.

3D Platforming

Super Lucky’s Tale is een game van het tijdperk van de 3D platformers. Een kleurrijke wereld waarin jij, als held, op vijanden springt, muntjes verzamelt en duizelingwekkende sprongen maakt tussen platformen.

Op Metacritic zijn ze echter niet zo blij met de game, de game heeft slechts een matige score van 64. In een video is echter wel te zien hoe de graphics veranderd zijn door deze naar de Switch te brengen. Het moet gezegd worden, het ziet er een stuk beter uit!

De game zal verschijnen op 8 november voor de Switch. Nintendo heeft al eerder (in april) een exclusieve game van de Xbox One opgeëist voor hun eigen console . Dan heb ik het over de hit uit 2017: Cuphead.

Xbox One Exclusives

Oorspronkelijk had de Xbox weinig exclusives die me interesseerden. Toch kocht ik er in 2016 eentje aan voor de potentiële exclusives, met name Ryse, Halo, Sunset Overdrive, Quantum Break en de Rare Replay Collection. De échte reden waarom ik een Xbox kocht, was echter voor een game die ondertussen geannuleerd is.

Er stonden nog twee games op mijn lijstje die ik wou aanschaffen voor de Xbox One. Deze zijn sinds dit jaar nu beiden te vinden op de Switch: Super Lucky’s Tale en Cuphead. Terwijl Xbox exclusives verliest, krijgt de Switch meer en meer aandacht. Dat is zeker door de vele indie games die op het platform te vinden zijn, de zogenaamde “Nindies”. Playstation heeft dan weer de bovenhand met de beste singleplayer exclusive games. Mijn punt is dat de Xbox One zo is uitgedraaid op een teleurstelling voor mij en de console een behoorlijke miskoop was.

Sorry Xbox, misschien doe je het beter in de volgende generatie met Scarlett.

En zo zie je mij, die zal genieten van een nostalgische 3D-platformer, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!