We schreven er vorige week al over, en nu is het dan ook echt het geval. Hitman is gratis te claimen in de Epic Games Store, maar je zal er snel bij moeten zijn.

Zoals vorige week aangekondigd is Hitman op dit moment helemaal gratis te krijgen in de Epic Games Store. Wanneer je de game claimt, is hij voor altijd van jou.

Het gaat om de zesde Hitman-game die verscheen in 2016 als onderdeel van de World of Assassination trilogy. Ondertussen is Hitman 2 ook reeds verschenen (in 2018) en het afsluitende deel van de trilogy (Hitman 3) verschijnt in 2021.

De game is nog gratis te krijgen tot donderdag 3 september om 17:00. Daarnaast is ook Shadowrun Collection tot die tijd gratis te claimen. Daarna wordt er plaats gemaakt voor Into The Breach, die gratis te krijgen zal zijn tussen 3 september en 10 september.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!