Check je achievements en speeltijd van al je games!

Speel je op meerdere consoles of op console en pc? Dan gebruik je vast meerdere sites om je achievements bij te houden. Wat als ik je zeg dat dat niet meer nodig is?

Via de website Exophase kan je een account aanmaken en zo verschillende accounts linken van meerdere gaming platformen. Eens de accounts gelinkt zijn, verzamelt de site alle achievements van alle gelinkte accounts. Zo kan je mooi chronologisch zien wanneer je welke achievement of trophy hebt gekregen.

Alle achievements die ik laatst heb verdiend.

De site doet nog meer dan dat, want hij toont ook je totale tijd van de vele games die je hebt gespeeld. Bij elke game staat ook aangegeven hoe lang je de game precies hebt gespeeld. Hier en daar mist er echter wel eentje. Zo staat de tijd er niet bij van mijn gespeelde games via Xbox Game Pass of zelf sommige van bij de Vita. Wellicht mist de ontwikkelaar van de website die databronnen, aangezien Sony de Vita ook wat in de steek heeft gelaten.

100% accuraat is het dus niet, maar je krijgt tenminste een hele goede weergave van hoeveel je precies gamet. Dat kan wat schokkend zijn, maar ook altijd wel eens interessant om je eigen stats te zien. Het feit dat de site je volledige tijd weergeeft, plaatst hem nog een niveau hoger ps-timetracker.

Het homescreen van mijn profiel.

De verschillende platformen die je kan linken:

  • PSN
  • Xbox
  • Steam
  • GOG
  • Origin
  • Retro
  • Google Play
  • Uplay
  • Stadia

Opvallend is dat Google Play hier ook eventjes de kop opsteekt. Zoals je misschien wel weet zijn er tal van games met ook Google Play achievements. Met deze site kan je deze achievements ook tussen je Steam, PSN of Xbox achievements terugvinden. In de gaming wereld zijn we allemaal gelijk toch?

Helaas is er geen koppeling mogelijk met je Nintendo account, wat wel jammer is. Er zijn dan wel geen achievements op Nintendo consoles (wat ik nog altijd spijtig vind en elke generatie op hoop) maar er is wel een time-tracker. Nintendo houdt namelijk ook op de Switch bij hoe lang je op een bepaalde game hebt gespeeld. Het is wat vreemd dat de Switch-console er niet bij komt te staan, maar Nintendo is altijd al de uitzondering op de regel geweest.

Mijn profiel is hier terug te vinden.

Mijn gamecard

Zal jij deze site gebruiken om gametijd en achievements te checken? Laat het ons weten in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!