Na een lange tijd geduld uit te oefenen (serieus, het voelt als een eeuwigheid) kunnen we vanaf 19 juni eindelijk aan de slag met The Last of Us Part II. Tijd om je PlayStation voor te bereiden op de komst van de game met een gratis dynamisch thema!

Je wil natuurlijk dat de game zich helemaal thuis voelt wanneer je het schijfje in je console steekt, en hoe kan je dat nu beter doen dan met een thema van de game. En niet zomaar een thema! Het gaat namelijk om een dynamisch thema, wat betekent dat het thema zich aanpast op basis van het moment van de dag. Overdag zal je dus een ander thema te zien krijgen dan ’s avonds of ’s nachts. In onderstaande video zie je de magie van het thema aan het werk:

Om het gratis thema te verkrijgen, dien je een code in te wisselen. De codes zijn geldig tot 11 februari 2021, dus je hebt nog behoorlijk wat tijd. Maak gebruik van onderstaande codes:

  • Voor Amerika: 4FMP-BBNM-J5L3
  • Voor Europa: 9DEK-PKNG-N445

De code inwisselen kan via je console of via de PlayStation Store website. Wanneer je de code hebt ingewisseld, kan je vervolgens het thema activeren door op je PlayStation 4 console naar Instellingen te gaan. Vervolgens klik je door naar het Thema-menu om daar het nieuwe thema te selecteren.

De komende tijd ga je dus wellicht urenlang naar je wallpaper staren, zodat je niet meer aan gamen toekomt. Worth it.

In dit artikel

the last of us part 2 boxart

The Last of Us Part II

Ontwikkelaar: Naughty Dog

Uitgever: Sony Interactive Entertainment

Platformen: PlayStation 4

Releasedatum: 19/06/2020

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!