Medal of Honor is terug! En hoe!

Medal of Honor was op een bepaald punt dé must-have shooter voor WW-fans. Uitgever EA had ondertussen een andere shooter als hun lievelingetje gekozen: Battlefield. Ze zijn Medal of Honor echter niet vergeten, want met Above and Beyond wekken ze de game opnieuw tot leven.

Oké het is niet wat we verwacht hadden. Geen Medal of Honor op onze PS4 en al helemaal niet op de Switch. Deze keer zien we Medal of Honor terug in VR, exclusief op de Oculust Rift.

De vorige Medal of Honor verscheen zo’n zeven jaar geleden. Dat is een hele tijd om weg te blijven. De PS4 hadden we toen zelfs nog niet in onze handen. De laatste Medal of Honor dateert dus nog van vorige generatie (PS3, Xbox 360).

In Above and Beyond slingert VR je naar WWII tegen de Nazi’s. Je speelt als een agent van de Office of Strategic Services. Een moeilijk woord om duidelijk te maken dat je vijanden achterna zal gaan om zo verschillende gebouwen en plannen te boycotten. Er zal niet alleen singleplayer zijn die je door historische evenementen leidt, maar ook nog eens unieke multiplayermodi.

De terugkeer van Medal of Honor zal vele hartjes sneller laten slaan. Deze game ziet er alvast veelbelovend uit met zowel een singleplayer campaign als multiplayer. Was het niet EA die ooit zei dat singleplayer games dood waren? In de trailer is te zien dat de game er volgend jaar aankomt. Een concrete releasedatum is er nog niet, maar ik kan je alvast meedelen dat het een gekke zomer zal worden (wink).

En zo zie je mij, die zich als een echte VR-fanboy zich misschien toch eens een Oculus Rift aanschaft, en hopelijk ook jou, in the Gamerverse!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!