Zelfs de Mafia kan Corona niet aan.

De remake van Mafia: Definitive Edition is het nieuwste slachtoffer van de COVID-19 pandemie. Ontwikkelaar 2K kondigt aan dat de game niet meer in augustus zal verschijnen.

Oorspronkelijk zou Mafia: Definitive Edition verschijnen op 28 augustus, maar ontwikkelaar Hangar 13 en uitgever 2K kondigen nu aan dat dat door de COVID-19 pandemie niet meer haalbaar is. De nieuwe wereldwijde releasedatum staat nu op 25 september.

Ondertussen hebben we nog niet bijster veel gezien van de game. Daar komt echter verandering in, want op 22 juli worden er “uitgebreide beelden” van de game getoond. Op Twitter is alvast een korte teaser te vinden.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!