Niets gaat er boven wakker met goed nieuws. En deze keer kwam dat goede nieuws van Nintendo.

Via een tweet liet Nintendo een filmpje op het internet los met de releasedatum van Luigi’s Mansion 3.

Luigi’s Mansion 3 komt dus in de winkelrekken te liggen op 31 oktober 2019. De Switch-exclusive is dus net op tijd voor Halloween.

Tijdens de E3 kregen we al heel wat meer informatie omtrent de game. Het belangrijkste nieuws was de co-op functie waarbij de medespeler als Goouigi speelt.

De Spin-off franchise dateert al van 2001 waarbij de befaamde Ghostbuster te vinden was op de Gamecube. De game was erg populair en zette voor het eerst Luigi in de kijker. Ondertussen is de remake al te vinden op de 3DS en het vervolg is ook op diezelfde handheld te vinden. Velen hadden nooit gedacht dat er een tweede game in de reeks zou komen. Maar hier staan we dan, met z’n allen, te wachten op de derde game in de reeks.

En zo zie je mij, die met de Ghostbuster theme song op de achtergrond aan het werk gaat, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!