Is het een film? Is het een game?

Is het een game? Is het een film? Het is een game van de film! LEGO Ninjago Movie Video Game om precies te zijn, en die is nu volledig gratis te krijgen wanneer je er snel bij bent.

Na GTA V en de Assassin’s Creed Discovery Tour games is nu ook een andere game tijdelijk volledig gratis te krijgen. Het gaat om LEGO Ninjago Movie Video Game. Niet alleen op pc, maar ook op PS4 en Xbox One. De Switch-versie ontbreekt dus helaas in dat rijtje. Het aanbod geldt ook hier tot 21 mei, net zoals bij de andere gratis games. Met andere woorden: wie al dagen onder een steen leeft en pas op 22 mei het gaming nieuws leest, zal een hele zure dag hebben. Wie de game nu toevoegt aan zijn digitale bibliotheek (op PlayStation, Xbox of Steam), bezit de game voor altijd.

De game verscheen oorspronkelijk in 2017. Je speelt met ninja’s zoals Lloyd, Nya, Jay, Kai, Cole, Zane en Master Wu om hun thuisplaats Ninjago te beschermen tegen slechterik Lord Garmadon en zijn haaienleger. Om in die opzet te slagen, zal je steeds meer Ninjakrachten moeten ontgrendelen.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!