De grootste gaming bundel ooit?

Wil je jouw digitale game collectie aandikken en tegelijkertijd het goede doel steunen? Dan heeft Itch.io een interessante aanbieding!

Itch.io, de digitale winkel voor onafhankelijke ontwikkelaars, heeft een bundel samengesteld die volledig bestaat uit donaties van makers. Verschillende game-ontwikkelaars hebben dus hun eigen game gratis (voor Windows en/of macOS) toegevoegd aan de bundel, zodat het pakket ondertussen meer dan 740 projecten bevat. Qua waarde komt dat op zo’n 3400 dollar die je op dit moment kan krijgen voor de prijs van 5 dollar.

De volledige opbrengst gaat vervolgens naar het NAACP Legal Defense and Educational Fund en Community Bail Fund. Op die manier wil Itch.io strijden tegen de rassenongelijkheid. Voor de bundel dien je minstens 5 dollar neer te leggen, maar uiteraard mag je ook meer betalen om zo een groter steentje bij te dragen aan het goede doel. Het aanbod is geldig tot dinsdag 16 juni om 09:00.

Veel games in de bundel zal je niet kennen, maar dat is misschien net een extra reden om de bundel te kopen. Ongetwijfeld zullen er creaties bij zitten die je aangenaam zullen verrassen. Met name Oxenfree, Night in the Woods, The King’s Bird, Wide Ocean Big Jack zijn een paar grotere indie-namen die ook zijn inbegrepen in de bundel. Er zijn nog steeds nieuwe makers die hun game doneren voor de bundel, waardoor het aanbod enkel groeit. Morgen worden er bijvoorbeeld opnieuw 185 nieuwe projecten toegevoegd. Wie de bundel reeds heeft gekocht, krijgt automatisch toegang tot nieuwe toevoegingen. Let wel, je krijgt geen Steam-links voor de games, maar wel een link waarmee je de game direct kan downloaden.

Laat jij je soms verrassen door games waar je nog nooit van hebt gehoord? Laat het weten in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!