Net zoals vele andere ontwikkelaars doet Square Enix er alles aan om mensen zoveel mogelijk binnen te houden. Zo lanceren ze bijvoorbeeld een bundel van maar liefst 54 games voor slechts 38,30 euro. Bovendien gaat het volledige bedrag integraal naar het goede doel!

Tijdens deze moeilijke periode kunnen heel wat mensen wat hulp gebruiken. Niet alleen de mensen die alleen thuis zitten, maar ook goede doelen zoals voedselbanken. Square Enix slaat twee vliegen in één klap met hun nieuwe Square Enix Eidos Anthology bundel op Steam.

square enix eidos anthology

Voor iets meer dan 38 euro krijg je toegang tot een collectie van 54 games, en het zijn niet de minste games. Het gaat bijvoorbeeld om Rise of the Tomb Raider, Just Cause 3, Life is Strange: Complete Season, Sleeping Dogs: Definitive Edition en nog veel meer!

Rep je dus naar Steam, koop de bundel en red de wereld!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!