Please be Mario Strikers

Naast Mario Tennis en Mario & Sonic op de Olympische spelen: Tokio 2020 bijven Mario Sports fans vooral op hun honger zitten. Volgens een leaker komt daar binnenkort verandering in.

Of je nu een echte sportfan bent of niet, de Mario Sports games roepen bij heel wat gamers nostalgie op. Denk maar aan Mario Tennis, Mario Golf, Mario Baseball en Mario Strikers. Op Wii verscheen bijvoorbeeld ook een Mario Sports Mix met onder andere trefbal en volleybal. In Mario Sports Superstars voor 3DS zagen we dan weer voor het eerst Mario op een paard racen.

Volgens de (doorgaans vrij betrouwbare) leaker Zippo, is er een nieuwe Mario Sports game in ontwikkeling. De game wordt ontwikkeld door Camelot (die in het verleden ook quasi alle sportgames van Mario heeft gemaakt) met een verschijningsdatum voor de eerste helft van 2021. De ontwikkelaar staat ook bekend om de Golden Sun franchise. Zippo teaset ook dat de zon uiteindelijk opnieuw zal rijzen voor de Golden Sun fans.

“Er werd me niet verteld welke sport het wordt, maar golf is een veilige gok,” verduidelijkt Zippo.

Ikzelf blijf hopen op een nieuwe Super Mario Strikers, maar Mario Golf is ook lang niet slecht.

zippo mario sports

Welke Mario Sports game wil jij zien? Laat het weten in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!