Fortnite is dé Battle Royale die alle millenials in zijn greep heeft. Maar ondertussen hoor ik daar ook al een beetje bij. Ach, je moet het een kans geven toch? Zéker als er Nintendo personages in verschijnen.

Fortnite toonde een trailer van “Party Royale”: een plaats waar je kan chillen met vrienden en liveshows kan komen bezichtigen van wereldberoemde dj’s. Afgelopen vrijdag waren Dillon Francis, Steve Aoki, en Deadmau5 van de partij. In de trailer werd er echt iets opvallends gespot.

Zag je het?! Kijk nog eens opnieuw op 0:01. Daar kan je in de achtergrond Kirby zien! Hieronder kan je een screenshot zien van dat moment. In de trailer voor PS4 en Xbox One blijkt Kirby echter vervaagd te zijn zodat het niet zou opvallen. Waarom verschijnt Kirby in een Fortnite trailer? Misschien zit er wel een evenement aan te komen met onze roze en schattige alien in de spotlight.

fortnite kirby trailer party royale

Fortnite houdt regelmatig evenementen. Dat zorgt er dan ook voor dat mensen blijven terugkomen naar de game. Een weekje terug was het Star Wars dag en kon iedereen met Lightsabers spelen in Fortnite. Ook toen Avengers Endgame in de cinema’s verscheen kon je spelen als Thanos in Fortnite.

Ken je Kirby niet? Kirby is een roze alien die voor het eerst verscheen in 1992. Tot heden is Kirby nog steeds in ons leven in verschillende games. De meest recente game is eentje die free-to-play is op de Switch: Kirby Super Clash; een multiplayer game waar je verschillende bazen moet verslaan samen met je vrienden. Leuk dus om eens uit te proberen als je meer te weten wil komen over Kirby.

Kirby’s kracht bestaat vooral uit het opzuigen van vijanden. Eens diep ademhalen en plots zit de vijand in het zwarte gat dat binnenin Kirby zit. Mocht de vijand een bepaalde kracht hebben of een item, krijgt Kirby deze kracht. Wanneer Kirby bijvoorbeeld een vijand opzuigt die een hamer vast heeft, krijgt Kirby dan ook de hamer-kracht. In de game Super Smash Bros. Ultimate kan Kirby dit ook doen met elke andere vechter. Zo krijgt hij dan een bepaalde kracht van die vechter.

Een evenement met een roze, kracht-etende, bol er in. Benieuwd hoe dat zal lopen. Mocht er zo’n evenement aan zitten te komen, dan ziet het ernaar uit dat het enkel voor de Switch-spelers zijn.


Hoe denk jij dat ze dit wezen in Fortnite zullen verwerken? Laat het weten in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!