Epic nieuws!

Kingdom Hearts, de knotsgekke crossover tussen Disney en Square Enix, komt voor het eerst naar pc in de vorm van een Epic Games Store Exclusive.

Disney en Epic Games hebben aangekondigd dat de “Dark Seeker Saga” van Kingdom Hearts op 30 maart 2021 naar pc komt via de Epic Games Store. Het is voor het eerst dat de franchise op pc te spelen zal zijn. Je kan de games nu alvast pre-orderen. Concreet gaat het om volgende games:

KINGDOM HEARTS HD 1.5+2.5 ReMIX

  • KINGDOM HEARTS FINAL MIX
  • KINGDOM HEARTS Re:Chain of Memories
  • KINGDOM HEARTS 358/2 Days (HD Remastered cinematics)
  • KINGDOM HEARTS II FINAL MIX
  • KINGDOM HEARTS Birth by Sleep FINAL MIX
  • KINGDOM HEARTS Re:coded (HD Remastered cinematics)

KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue

  • KINGDOM HEARTS Dream Drop Distance HD
  • KINGDOM HEARTS 0.2 Birth by Sleep –A fragmentary passage–
  • KINGDOM HEARTS χ Back Cover (movie)

KINGDOM HEARTS III + Re Mind (DLC)

KINGDOM HEARTS Melody of Memory

“Het is echt een groot genoegen om zoveel KINGDOM HEARTS-avonturen naar pc-gamers van over de hele wereld te brengen”, aldus producer Ichiro Hazama. “Onze samenwerking met Epic Games is begonnen met de ontwikkeling van KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue, en sindsdien heeft het team van Epic Games ons geholpen om dit mogelijk te maken. Ik ben heel blij dat zoveel nieuwe spelers de actie, magie en vriendschap van KINGDOM HEARTS op pc kunnen ontdekken en ervan kunnen genieten.”

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!