Verhoog je coolheid met een druk op de knop

Vorige week toonde PlayStation nieuwe gameplaybeelden van Ghost of Tsushima in een speciale State of Play. Toen werd meteen al duidelijk dat de combat behoorlijk bloederig wordt. Maar geen nood, er is een speciale knop om het bloed van je zwaard te halen!

VG247 ging in gesprek met creative director Jason Connell. Daar werd hem gevraagd naar de Chiburi die in de video te zien was. Een Chiburi is een actie waarbij je de Katana in de lucht zwaait om zo het bloed van het zwaard te halen. Het feit dat er een woord voor bestaat, bewijst maar weer eens dat er met Samoerai niet te sollen valt.

Jason Connell ging dieper in op de actie en liet weten dat er een speciale knop voor is. In Ghost of Tsushima is er namelijk een knop om je zwaard te nemen of terug op te bergen. Druk je op die knop wanneer er bloed op je zwaard is, laat je protagonist Jin een Chiburi doen. Wanneer je een tijdje stilstaat, gaat Jin ook uit zichzelf een Chiburi uitvoeren. Tijdens de gevechten zal je zelf ook een snelle Chiburi kunnen uitvoeren.

Het is een klein detail, maar absoluut wel iets om enthousiast over te worden. Ghost of Tsushima verschijnt op 17 juli.

In dit artikel

ghost of tsushima boxart

Ghost of Tsushima

Ontwikkelaar: Sucker Punch Productions

Uitgever: Sony Interactive Entertainment

Platformen: PlayStation 4

Releasedatum: 17/07/2020

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!