Druk je stempel op het eiland

Update (19 mei om 12:00)

Elke dag veranderen de stempelstations van plaats en kan je opnieuw deelnemen. De prijzen blijven dezelfde, maar je kan er wel meerdere exemplaren van verdienen. De overige exemplaren kan je dus gewoon verkopen om een extra zakcentje te verdienen.

Origineel bericht (18 mei om 16:02)

Vandaag gaat het Internationale Museumdag evenement van start in Animal Crossing: New Horizons. Ironisch genoeg net op de dag waarop de museu in België ook terug hun deuren openen!

Na het Nature Day evenement, gaat vandaag een nieuw evenement van start in Animal Crossing: New Horizons. Het gaat om Internationale Museumdag dat – in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden – veel langer duurt dan een dag. Het evenement loopt namelijk van 18 tot en met 31 mei.

Voor het evenement heeft museumverantwoordelijke Blathers een heuse stempelrace voorbereid. De insecten-, vissen- en fossielententoonstellingen hebben elk drie stempelstations. Per deel dien je dus elk station te zoeken om zo je kaart te laten afstempelen. Per afgewerkte kaart (je hebt er drie) krijg je een prijs. Het gaat om een plakkaat, net zoals je die ook ziet hangen in het museum bij de ingangen van de verschillende delen van het museum.

Het evenement is vrij bescheiden in omvang en allesbehalve uitdagend. Na zo’n 5 minuten heb je dan ook wel alle stempelstations gevonden en zit het evenement erop voor jou. Toch is het de moeite om het even te doen, want de items die je krijgt zijn exclusief en kan je dus niet kopen. Je kan de items uiteraard verkopen, maar per exemplaar krijg je er slechts 300 klingels voor. Voor een item dat je slechts eenmalig kan krijgen, is dat dus niet meteen een overtuigende prijs.

In dit artikel

animal crossing new horizons

Animal Crossing: New Horizons

Ontwikkelaar: Nintendo

Uitgever: Nintendo

Platformen: Nintendo Switch

Releasedatum: 20/03/2020

Koop deze game:

logo bol.com logo coolblue logo Amazon logo MediaMarkt logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!