Wordt vast een hit, man!

De marketingmachine voor Hitman 3 draait op volle toeren. Daar wordt nu nog een schepje bovenop gedaan, want volgende week is de originele Hitman-game helemaal gratis te krijgen via de Epic Games Store.

Vanaf donderdag 27 augustus zal je zowel Hitman als Shadowrun Collection helemaal gratis kunnen claimen in de Epic Games Store. Zoals je ongetwijfeld weet, behoud je de games dan voor altijd. Daarmee wil het bedrijf ‘vieren’ dat Hitman 3 een Epic Games Store exclusive zal worden op pc. Althans, gedurende een jaar. Pc-gamers zullen de game in het eerste jaar dus enkel kunnen aanschaffen via de Epic Games Store.

In de vorige State of Play werden er meer beelden getoond van Hitman 3, het laatste deel van de trilogy. Ook werd toen aangekondigd dat je dankzij PlayStation VR de volledige trilogy in VR zal kunnen spelen. Hitman 3 zou in januari 2021 moeten verschijnen, maar een specifieke releasedag ontbreekt voorlopig nog.

Op dit moment kan je Enter The Gungeon en God’s Trigger gratis claimen via de digitale winkel.

Hoe denk jij over tijdelijke 'shop exclusives'? Laat het weten in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!