Dronken boogschieten!

Ubisoft lanceert vandaag het eerste gratis seizoen van Assassin’s Creed Valhalla. De update heet ‘Yule Season’ en komt met tal van gratis updates.

Yule Season vormt een onderdeel van het post-launch contentplan van Assassin’s Creed Valhalla. Het seizoen loopt drie maanden en komt met tal van gratis updates.

Allereerst kunnen spelers zich uitleven tijdens het Yule Festival in Eivors settlement. Het evenement loopt tot 7 januari en spelers kunnen deelnemen aan minigames, waaronder een drankspel, boogschietmini-game, vuistgevechttoernooi en twee nieuwe character quests. Spelers zullen ook beloningen kunnen vrijspelen, zoals nieuwe gear en decoraties om je nederzetting mee op te fleuren. Het festival wordt automatisch gestart bij het bezoeken van je nederzetting, maar spelers moeten wel Engeland hebben bereikt en de verhaallijn van Grantebridgescire of Ledecestrescire hebben uitgespeeld.

assassin's creed valhalla yule season boogschieten

In februari komt er een tweede update. Daarin wordt onder andere de nieuwe gamemodus River Raids geïntroduceerd. Het gaat hier om een meer uitdagende variant van de klassieke raids. Uiteraard zijn de beloningen dan ook hoger. Er komt ook een levelsysteem voor de Jomsviking. Hoe hoger het level, hoe meer zilver je ontvangt wanneer je Jomsviking wordt gerekruteerd door andere spelers. Tot slot komt de update ook met nieuwe vaardigheden en beloningen.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!