Heb je het gevoel dat je je backlog in 2019 nog nét niet groot genoeg hebt gemaakt? Dat betwijfelen we, maar moest dat toch het geval zijn, hebben we goed nieuws! Je kan namelijk een extra game volledig gratis toevoegen aan je verzameling van ongespeelde games: Hello Neighbor.

Outlast meets Disturbia

Op het eerste zicht ziet Hello Neighbor er heel schattig uit, maar vergis je niet, het gaat hier om een echte stealth horror-game! Jij als speler hebt namelijk het vermoeden dat je buurman iets in zijn schild voert, dus je vindt het een fantastisch idee om bij hem in te breken en al zijn geheimen te ontrafelen. Zie het gerust als een kruising tussen de gameplay van Outlast en het verhaal van de film Disturbia.

Op technisch vlak pakt de game ook uit met een interessante mechanic. De AI van de buurman leert namelijk van jouw acties, zodat hij beter je volgende move kan voorspellen. Het wordt dus geen hersenloze playthrough. Je zal steeds je uiterste best moeten doen om voortdurend onvoorspelbaar te blijven.

Epic Games Store

Regelmatig zijn er gratis games te scoren via de Epic Games Store en deze keer is het de beurt aan Hello Neighbor. Je kan deze charmante pc-versie (enkel Windows, geen macOS) van de game dus helemaal gratis downloaden via de Epic Games Store. Je moet er wel snel bij zijn, want op 31 december wordt de game weer betalend. Het is nog niet bekend welke gratis game de volgende in de rij is.

In dit artikel

hello neighbor boxart

Hello Neighbor

Ontwikkelaar: Dynamic Pixels

Uitgever: tinyBuild

Platformen: Windows / Xbox One / Nintendo Switch / PlayStation 4 / iOS / Android

Releasedatum: 08/12/2017

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!