Epic Games en Rockstar Games komen met de perfecte lockdowngame, want GTA V is nu tijdelijk helemaal gratis te krijgen!

Epic Games doet hard zijn best om zijn Epic Games Store populair te maken door op regelmatige basis gratis games weg te geven. Zo passeerden games zoals Alan Wake en For Honor reeds de revue, maar nu is er wel een heel opvallende titel gratis te krijgen: Grand Theft Auto V. Daarmee wordt het gerucht dat gisteren werd verspreid bevestigd.

gta v epic games store premium edition

De game is gratis te krijgen tot 21 mei. Het enige wat je even moet doen, is naar de Epic Games Store gaan en de game zo ‘aankopen’ om deze toe te voegen aan je bibliotheek. Heb je dit gedaan, dan is de game voor altijd in jouw bezit. Het gaat dus niet om een actie waarbij je de game slechts een bepaald aantal dagen kan spelen. Op dit moment is de digitale winkel offline wegens overbelasting. Je zal dus nog even moeten wachten om GTA in de wacht te slepen.

De game geeft je niet alleen toegang tot de verhaalmodus, maar ook tot GTA Online waar je met maximaal 30 spelers de wereld van Grand Theft Auto kan beleven.

Editors Opinion

Ondanks dat de game reeds 7 jaar oud is (waar is de tijd), wordt GTA V nog steeds gezien als een tijdloze klepper en terecht. Niet alleen in de verhaalmodus in de offline speelmodus is er enorm veel te beleven, maar GTA Online wordt nog steeds actief onderhouden en uitgebreid. De dienst zorgt dan ook voor een extra inkomstenstroom bij Rockstar Games, dus zelfs door de game gratis weg te geven verdienen ze er nog actief aan. Zowel voor beide partijen is dit dus een voorbeeld van een win-winsituatie. Eentje waar wij als consument ook wel bij varen!

- Thibault

In dit artikel

grand theft auto v boxart

Grand Theft Auto V

Ontwikkelaar: Rockstar North

Uitgever: Rockstar Games

Platformen: PlayStation 3 / Xbox 360 / PlayStation 4 / Xbox One / Windows

Releasedatum: 17/09/2013

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

1 reactie

  1. Avatar

    zoals te zien is for honour al gratis op xbox geweest met gwg hopelijk komt gta v dan ook ooit op xbox met gold

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!