Geluk bij een ongeluk.

Tijdens het langverwachte Ubisoft Forward evenement zouden kijkers een gratis kopie van Watch Dogs 2 kunnen claimen. Door de hoge interesse bezweken de servers echter, waardoor velen niet meer konden inloggen om hun gratis exemplaar te claimen. Het bedrijf komt nu echter met een oplossing, want iedereen kan nu de beloningen krijgen!

Het had simpel moeten zijn. Je logt in op UPlay of Twitch (na het koppelen van Twitch met je Ubisoft account om Twitch Drops te activeren) en na 1 minuut te kijken ontving je al een gratis exemplaar van Watch Dogs 2. Keek je nog langer, dan kreeg je ook in-game beloningen voor andere games. De praktijk was echter minder succesvol, want gebruikers kregen te kampen met foutmeldingen wanneer ze probeerden in te loggen op Uplay. Ook ik kreeg een eindeloze loop wanneer ik wou inloggen, zodat ik nooit met een ingelogd account de stream kon bekijken.

ubisoft forward beloningen
Hoe langer je keek, hoe meer beloningen je kreeg.

Had jij ook dit probleem, dan stelt Ubisoft je nu gerust. Op Twitter lieten ze weten dat ze bekend zijn met de foutmelding en dat ze eraan werken. Enkele uren later was de foutmelding opgelost, maar dat was pas na het evenement. De ontwikkelaar laat nu weten dat iedereen nog steeds in aanmerking zal komen voor de beloningen, ook wanneer je niet kon inloggen.

Watch Dogs 2 (en andere beloningen) claimen

Om de gratis beloningen te claimen, moet je enkel inloggen met je Ubisoft-account op deze speciale pagina van Ubisoft. Het kan gerust een dag duren vooraleer de game speelbaar is in je Uplay-account. Ook zou je de andere in-game beloningen gewoon moeten krijgen. Er lijkt geen enkel controlemechanisme te zijn dat controleert of je daadwerkelijk de stream live hebt gekeken, dus in feite kan iedereen de gratis beloningen claimen. Maar shh, dat heb je niet van ons. Let wel, het gaat hier enkel om een pc-versie.

ubisoft forward watch dogs 2 gratis

In dit artikel

watch dogs 2

Watch Dogs 2

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal

Uitgever: Ubisoft

Platformen: PlayStation 4 / Xbox One / Windows

Releasedatum: 15/11/2020

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!