Het weekend staat voor de deur en dat is per definitie een ideaal moment om wat nieuwe games uit te testen. Wat zeg je? Je hebt geen geld? Dat is helemaal geen probleem, hieronder lees je hoe je De Sims 4 en RiME helemaal voor noppes krijgt.

De Sims 4

Aah, De Sims. Maak je op voor een virtueel leven dat je echte leven op elke manier overtreft. Wilde momenten in de jacuzzi, flirten met iedereen, een verborgen leven leiden… Eigenlijk is dit gewoon Temptation Island: The Game. Maar goed, om een lang verhaal kort te maken: De Sims 4 is gratis te spelen. En niet zomaar voor eventjes, als je de game nu even toevoegt aan je Origin-bibliotheek speel je de game voor altijd gratis!

Het aanbod geldt voor de Standard Edition van De Sims en dat voor PC en Mac. Je moet er wel snel bij zijn, want je krijgt slechts tot 28 mei de kans om de game in de wacht te slepen. Serieus, doe het nu even, het kost echt niet veel moeite. Ga gewoon naar de Origin site, meld je aan en voeg de game toe aan je bibliotheek. Wanneer je de game dan uiteindelijk downloadt, maakt helemaal niets uit.

Dus downloaden die hap en leef je wildste fantasieën (echt waar, ik veroordeel je niet).

RiME

Aah RiME. Destijds aangekondigd als een kruising tussen Ico en The Legend of Zelda. Dreams do come true. Als je fan bent van dit soort games (en dan bedoel ik games die nogal traag zijn, maar wel symbolisch en kunstzinnig) dan kan je de game nu helemaal gratis ervaren op pc.

“Helemaal gratis? Er moet een addertje onder het gras zijn, Thibault…”. Wel, dat is er zeker. Je moet de game namelijk binnenhalen via de Epic Game Store. “De Epic Game Store?! BAH! KOTS! ROT OP!”. Oké, laten we niet te emotioneel worden. Als je houdt van games zoals Ico en Journey, doe jezelf dan een plezier, zet je trots even opzij en haal RiME gratis binnen. Je hebt tot 30 mei de tijd.


En zo zie je mij, die Sims opsluit in een brandend huis, en hopelijk ook jou, on the Babblefield.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!