Een lek van Amazon... dat is nieuw!

Update (8 juni om 23:00)

Sony heeft nu via de PlayStation Blog officieel de nieuwe datum bevestigd. Daarnaast wijzen ze erop dat de games die je gaat zien er nog een stuk beter gaan uitzien wanneer je ze in 4K speelt op je PS5, want de stream is enkel in 1080p 30fps. Bovendien gaat het om een vooraf opgenomen presentatie die live wordt uitgezonden.

Origineel bericht (8 juni om 18:18)

Het uitgestelde PS5-evenement, waar Sony games zou tonen voor hun nieuwe console, gaat wellicht door op 11 juni, zo blijkt uit een advertentie op Twitch.

Oorspronkelijk zouden we vorige week donderdag (op 4 juni) een flinke dosis PS5-games te zien krijgen tijdens een speciaal digitaal evenement van PlayStation. Dat evenement werd toen uitgesteld wegens de protestgolf in Amerika (en ondertussen ook vele andere landen) en er werd geen nieuwe datum gegeven.

Verschillende bronnen – waaronder Nibel – hebben op Twitter een Twitch advertentie gedeeld waaruit blijkt dat het PlayStation 5-evenement een nieuwe datum heeft gekregen, namelijk 11 juni. Het uur (22:00 lokale tijd) is ongewijzigd gebleven.

Mits de nieuwe datum correct blijkt te zijn, kunnen we dus heel binnenkort een aankondiging verwachten van Sony. Wanneer er een officiële bevestiging is, werken we dit nieuwsbericht bij.

Met of zonder console?

Het is niet geheel duidelijk of Sony ook de console zelf zal tonen op het evenement. In de officiële communicatie heeft Sony het namelijk enkel over games en niet over hardware. Toch verwachten vele gamers dat de show zal worden afgesloten met een blik op de console. Als Sony het apparaat eind dit jaar nog in de winkels wil, zal het namelijk binnenkort massaal geproduceerd moeten worden. De console zou dus stilaan afgewerkt moeten zijn.

Vorige week verscheen ook een nieuw gerucht waaruit blijkt dat er wordt gewerkt aan een remaster van Bloodborne voor pc en PlayStation 5. Volgens het gerucht zou het project tijdens het PS5-evenement worden aangekondigd.

In dit artikel

bloodborne

Bloodborne

Ontwikkelaar: FromSoftware

Uitgever: Sony Computer Entertainment

Platformen: PlayStation 4

Releasedatum: 25/03/2015

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!