Zullen we het geslacht van de protagonist(e) zelf kunnen kiezen?

Het zal nog even duren alvorens we aan de slag kunnen met GTA VI, maar af en toe duikt er een lek op dat de gaming wereld prikkelt. Volgens het nieuwste lek krijgt de game een mannelijke én vrouwelijke hoofdrolspeelster.

Tegenwoordig zien we alsmaar meer vrouwelijke hoofdrolspeelsters in games, en in sommige games krijg je zelfs de keuze tussen een man of vrouw. Een goede zaak, en ook Rockstar zou die trend willen verderzetten. Dat blijkt uit een lek van de YouTuber LongSensation, zo schrijft Gamerant. De YouTuber kon eerder ook reeds correct informatie onthullen van verschillende Call of Duty games, dus er lijkt zeker wel een basis van betrouwbaarheid te zijn.

De YouTuber (die door het leven gaat als Tom Henderson) windt er op Twitter geen doekjes om “Voor de eerste keer in een GTA titel, zal GTA 6 een speelbare vrouwelijke en mannelijke protagonist hebben.”

grand theft auto vi tom henderson

De vraag is nu uiteraard of je bij de game zal moeten kiezen tussen een vrouwelijk of mannelijk personage, of als er steeds gewisseld zal worden tussen de twee hoofdrolspelers.

Uiteraard moet het nieuws met een grof korreltje zout worden genomen, want er is nog steeds niet veel bekend over de nieuwste telg in de overpopulaire franchise. Rockstar Games zet momenteel zwaar in op de release van GTA V voor PS5 en DLC voor Grand Theft Auto Online en Red Dead Online.

Zou jij kiezen voor een vrouwelijke of mannelijke protagonist? Laat het weten in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!