De geruchten over een aankomende pc-port van Bloodborne krijgen wat extra gewicht door bevestigingen van insiders.

Het is niet de eerste keer dat we iets horen van een pc-port van Bloodborne. Enkele weken geleden publiceerde Game Rant een lek van een anonieme insider. Volgens die bron, zou het nog een jaar kunnen duren voordat het project officieel wordt aangekondigd.

Dat gerucht werd ondertussen bevestigd door verschillende (bekende) insiders. CaseyExplosion zegt op twitter het volgende: “Bloodborne zal naar pc komen, ik heb het kunnen bevestigen bij verschillende betrouwbare bronnen en ik heb veel vertrouwen in het bedrijf dat de port doet. Je zal niet teleurgesteld zijn. Het gaat echt gebeuren.” In een opvolgingstweet valt te lezen dat het project eigenlijk gisteren zou worden aangekondigd, moest het PS5-evenement niet zijn uitgesteld. En niet alleen dat, het zou namelijk gaan om een geremasterde editie die niet alleen op PC verschijnt, maar ook op PS5. Volgens de insider wordt de port niet gemaakt door From Software, maar wel door een bedrijf dat zichzelf al heeft bewezen met eerdere kwalitatieve ports. Een releasedatum wordt voorlopig nog niet gegeven.

Ook de betrouwbare inside Wario64 gooit wat extra olie op het vuur met een recente tweet. “Je kan Bloodborne nu op pc spelen met PlayStation Now… of je wacht een beetje langer,” schrijft hij.

Alles wijst er dus op dat Horizon Zero Dawn niet de enige PlayStation exclusive zal zijn die naar pc wordt overgeheveld. In tegenstelling tot wat de bron van Game Rant zei, zal het wellicht dus ook niet meer lang duren vooraleer het project officieel wordt aangekondigd.

Is het een goede zet dat PlayStation hun exclusives na enige tijd ook naar pc brengt? Deel je mening in de comments!

In dit artikel

bloodborne

Bloodborne

Ontwikkelaar: FromSoftware

Uitgever: Sony Computer Entertainment

Platformen: PlayStation 4

Releasedatum: 25/03/2015

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!