De release van Gears 5 zit eraan te komen en Microsoft maakt van de gelegenheid gebruik om nieuwe hardware en accessoires in het Gears 5-thema aan te kondigen.

Op 10 september verschijnt het langverwachte Gears 5 en trekken spelers naar Sera om de geschiedenis van Kait Diaz – en haar banden met de vijand – verder te ontdekken. We hoeven echter niet zolang wachten om iets tastbaars van Gears 5 in handen te hebben, want er wordt nieuwe hardware uitgerold.

Limited Edition Xbox One X

De limited editions van de Xbox One X zijn op één hand te tellen, je hebt er zelfs maar twee vingers voor nodig. Sinds de Project Scorpio Edition is er namelijk geen limited edition van de Xbox One X meer uitgekomen. Daar komt nu verandering in, want ontwikkelaar The Coalition en het designteam van Xbox werkten samen om tot een Gears 5 Limited Edition Xbox One X te komen. De bundel bevat allereerst de console en een Gears 5 Kait Diaz Limited Edition controller. Verder vind je ook een download voor Gears 5 Ultimate Edition, Gears of War Ultimate Edition en downloads voor GoW 2, GoW 3 en GoW 4. Tot slot krijg je nog een lidmaatschap op Xbox Game Pass en Xbox Live Gold voor 1 maand en in-game Ice Kait en Ice Jack Character Skins. Dit imposante totaalpakket wisselt voor 499,99 euro van eigenaar en verschijnt op 6 september. Pre-orderen kan via de Xbox Store.

Een Limited Edition-console met een donkere doorschijnende hoes waardoor Crimson Omen in sneeuw en ijs lijkt te staan, ontworpen door Gears co-creator Rod Fergusson en het Xbox-team.

Kait Diaz Controller

Is bovenstaand pakket toch wat overkill voor je? Dan kan je mogelijk je koopzucht stillen met een Gears 5 Kait Diaz Limited Edition Xbox-controller. Analoog aan de console heeft deze ook een besneeuwd ontwerp. De controller is vanaf 20 augustus te verkrijgen voor 64,99 euro en wordt geleverd inclusief een in-game Ice Kait skin. Bestellen doe je eveneens via de Xbox Store.

Charging stand

Wat ben je met een Limited Editon controller als je hem niet trots kan uitstallen? Microsoft heeft aan alles gedacht en lanceert een oplaadstation voor de controller. Dankzij een magnetisch contactsysteem blijft je controller steeds goed zitten. Word echter nog niet te enthousiast, want afgaand op het nieuwsbericht ziet het ernaar uit dat dit accessoire – dat op 27 augustus verschijnt – enkel bij GameStop te pre-orderen is.

En zo zie je ons, onszelf op de borst kloppend omwille van de titel van dit bericht, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!