Wat brengt mei 2019 voor gamers? “Deze maand zit er niets bij voor mei,” zei Timon. Daarom zal Thibault het zware werk van deze maand grotendeels op zich nemen. Met RAGE 2, Team Sonic Racing en Sniper Elite v2 Remastered zijn er immers genoeg releases om deze maand naar uit te kijken.

EDIT Timon: Shooters en racing games. Daar hebben we er al genoeg van. Ik kijk meer naar de games die onder de radar vliegen. En zo te zien ook onder de jouwe, Thibault.

EDIT Thibault: Don’t hijack my intro, Timon.

Rage 2

Rage 2

Wie is hyped? Thibault
Releasedatum: 14 mei 2019
Platform: PS4, Xbox One, PC

In mei is het uiteraard RAGE 2 die met alle aandacht gaat lopen. De aankondiging verliep niet van een leien dakje (thanks, Walmart) maar de hype is er daarom niet minder op. De post-apocalyptische shooter van Bethesda scoort met zijn excentrieke punkstijltje en we kunnen niet wachten om het Wasteland te verkennen. Het is nog even afwachten of de wereld niet te repetitief aanvoelt, maar qua funfactor lijkt het wel snor te zitten.

https://babblefield.be/alles-wat-we-reeds-weten-over-rage-2/

Sniper Elite V2 Remastered

Sniper Elite V2 Remastered

Wie is hyped? Thibault
Releasedatum: 17 mei 2019
Platform: PS4, Xbox One, Switch, PC

Nu kan je de testikels van je vijand doorboren in betere beeldkwaliteit! In Sniper Elite V2 Remastered krijg je de kans om terug te keren naar Berlijn. Waarom zou je dat willen als je de originele game al hebt gespeeld? Betere grafische prestaties (zeker op PS4 Pro met de 60fps performance mode), nieuwe speelbare personages, alle DLC samen in 1 pakket en een multiplayermode die nieuw leven werd ingeblazen. Zoveel redenen Thibault, daar heb je vast lang naar moeten zoeken? Nee hoor, ze komen gewoon uit dit filmpje van PlayStation:

Een vergelijking van de grafische kunsten vind je hier.

For The King

For The King!

Wie is hyped? Timon (een beetje)
Releasedatum: 7 mei (PS4), 9 mei (Switch), 10 mei (Xbox One)
Platform: PS4, Xbox One, Switch, (al uitgebracht op PC)

Deze maand zijn er niet veel games die kans maken om in mijn collectie geadopteerd te worden. De enige die me interessant lijkt is “For the King”. Als je een pc gamer bent heb je misschien al gehoord van deze game, maar in mei krijgen de consoles ook deze game.

For The King is een RPG met auto-generated dungeons en maps. Het avontuur is dus telkens anders. Wat me echter het meeste aanspreekt, is de co-op functie. Er zijn telkens drie verschillende personage. Dat wil zeggen dat je met twee vrienden samen kan spelen. En het leuke is, dat je elk je eigen pad kan gaan. Je hoeft niet steeds als team samen te blijven maar je kan ook dramatisch doen en een ander pad kiezen omdat je jezelf wil bewijzen. En hopelijk lukt dat dan ook.

Team Sonic Racing

Team Sonic Racing

Wie is hyped? Thibault
Releasedatum: 21 mei 2019
Platform: PS4, Xbox One, Switch, PC

Over Sonic is tegenwoordig al heel wat gezegd en geschreven. Onze aan speed verslaafde supersonische egel komt echter ook terug naar de consoles in Team Sonic Racing. Grafisch ziet de game er heel kleurrijk uit en de mogelijke customization ziet er voldoende uit om ons even bezig te houden. Sommigen noemen de game echter een stap terug in vergelijking met Sonic & All-Stars Racing Transformed dus het wordt afwachten op de eerste reviews.

En zo zie je ons, met de game releases van mei, en hopelijk ook jou, on the Babblefield.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Gamerverse
Author

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!