Klop klop. “Wie is daar?” E. “E wie?” E3 STAAT VOOR DE DEUR. Juni is ongetwijfeld de meest boeiende maand gevuld met een heleboel nerdgasms want het is de maand van de E3. Het kan niet op want er komen ook een heleboel games uit! Hier zijn onze aanraders voor deze maand.

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Wie is hyped? Thibault
Prijs? 39,99
Platform? PS4, Xbox One, Switch
Releasedatum? 21/06/2019

Vorige maand was het de beurt aan sonic in Team Sonic Racing, maar deze maand is het de beurt aan de personages uit de Crash Bandicoot franchise om terug achter het stuur te kruipen voor enkele veel te agressieve en roekeloze races.

De game profileert zich als een remaster voor Crash Team Racing dat in 1999 door Naughty Dog werd ontwikkeld voor de PlayStation, maar de game bevat ook content uit Crash Nitro Kart (2003) en Crash Tag Team Racing (2005).

Crash Team Racing Nitro Fueled bevat online en splitscreen multiplayer, verbeterde graphics en geluid, nieuwe karts en parcours bovenop de originele wagentjes en tracks en de terugkeer van originele game modes, personages, power-ups en meer.

Er is dus weinig reden om niét hyped te zijn voor Crash Team Racing. Al het goede uit het origineel bleef behouden en daar voegt ontwikkelaar Beenox nu verbeterde graphics en belangrijker, online play aan toe. Get hyped!

Judgement

Wie is hyped? Timon
Prijs? 59,99
Platform? PS4
Releasedatum? 25/06/2019

Deze maand is er opnieuw een mooie Playstation exclusive! It is good to be a console peasant. Terug naar de game, Yakuz… Oei. Ik versprak me even. Ik bedoel Judgement. Maar het is niet zo vreemd dat ik me versprak. Judgement en Yakuza zijn als twee druppels water. Hetzelfde team, dezelfde engine en dezelfde gameplay. Judgement verschilt enkel in het feit dat je, in plaats van een misdadiger, deze keer als detective speelt.

In plaats van als misdadiger karaoke te staan zingen zal je dus sporen moeten vinden om zo misdadigers te ontmaskeren, ze in elkaar te slaan, en zo zal rechtvaardigheid geschieden.

Als je fan bent van de Yakuza-games is dit zonder twijfel een aanrader. De gameplay is hetzelfde, met een twist. En die twist zorgt ervoor dat hij alvast goed scoort in Japan.

Mutant Year Zero: Deluxe Edition

Wie is hyped? Timon
Prijs? 39,98
Platform? Switch, PS4 & Xbox One (digitaal op PS4, Windows en Xbox One)
Releasedatum? 26/06/2019

Heb je al van Mutant Year Zero gehoord? Dan zouden we goeie vrienden kunnen zijn. Mutant Year Zero is een game in de stijl van Xcom en Mario + Rabbids. Deze is al een tijdje uit op PS4, maar krijgt nu een fysieke release met de DLC inbegrepen. Waarom moest ik toch weer zo nodig de digitale versie kopen om over een meisje te geraken….

In tegenstelling tot de vorige tactical adventure games heb je slechts 3 personages tot je beschikking voor de gehele game. Met de DLC komt er daar wel een nieuw karakter bij. Ik ben een grote fan van de games in de stijl van Xcom en kan er maar geen genoeg van krijgen. Toch wel wat regrets dat ik de digitale versie heb gekocht.

Als je een fan bent van Xcom en Mario + Rabbids, is deze game een echte aanrader.

Super Mario Maker 2

Wie is hyped? Timon
Prijs? 59,99
Platform? Switch
Releasedatum? 28/06/2019

Als trotse eigenaar van de zeldzame Nintendo console, de Wii U, heb ik ook Mario Maker daarop gekocht. Het was een fantastische ervaring. Zelf levels maken. Levels maken in verschillende stijlen. Eindelijk eens al die platform skills kunnen inzetten om te tonen dat ik ook de harde levels kan halen die anderen hebben gemaakt.

Het was een onverwachte game waarvan we niet eens wisten dat we hem wilden, maar met Nintendo gebeurt dat wel vaker. Net zoals de vele games die er waren op de Wii U komt er nu ook een versie van Mario Maker naar de Switch. Deze keer draagt het niet de naam Deluxe, maar wordt het gezien als een ware sequel. Alleen heb ik nog een aantal vragen bij de online functies van deze game… Je wordt namelijk samen in een groep gegooid met willekeurige spelers, het is niet mogelijk om met je vrienden te spelen. Rare zet Nintendo. Rare zet.

Als Mario fan is dit een must-have. Zeker als je de eerste niet hebt kunnen spelen.

En zo zie je ons, die een deel van ons reisbudget gaat besteden aan games, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Gamerverse
Author

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!