De toekomst heeft gebeld. Ze willen hun case terug.

Een nieuwe open frame case van Jonsbo trekt de aandacht met een futuristisch (gekanteld) design en ruimte voor negen ventilatoren.

Tegenwoordig komt het nog maar weinig voor dat een (gaming) pc ergens onder een bureau verdwijnt. Meestal wordt hij met trots uitgestald op de bureau, zodat je tijdens de lange gamenachten vergezeld wordt van de gezellige RGB-verlichting van je zorgvuldig uitgezochte computeronderdelen.

Een case met venster is ondertussen de standaard geworden, maar voor Jonsbo kan het niet ver genoeg gaan. De fabrikant bracht eerder al heel experimentele cases op de markt, maar hun nieuwe open-frame case is wel heel futuristisch.

Open frame

De Jonsbo MOD5 bestaat uit een aluminium behuizing en glazen paneel. Het gaat om een open-frame case, wat betekent dat de onderdelen rechtstreeks op sommige plaatsen open en bloot zitten. Het valt nog maar te bekijken hoe praktisch dat is in gebruik, aangezien componenten meer te maken krijgen met stof en bovendien geniet je niet van de geluidsisolatie die een goede case kan bieden.

Een eye-catcher is de case absoluut. Zowel vooraan als onderaan is er RGB-verlichting te vinden om de futuristische uitstraling door te trekken. De behuizing biedt plaats voor maar liefst negen ventilatoren, al zal je die wel nog afzonderlijk moeten aanschaffen. Je kan ook radiators voor waterkoeling installeren, maar dan offer je uiteraard wel plaats op voor ventilatoren. Helemaal onderaan kan je de voeding en harde schijven kwijt (3,5-inch of 2,5-inch).

Het is nog niet bekend wanneer de case (waar je overigens een ATX-moederbord in kwijt kan) verschijnt en voor welke prijs.

Spreekt deze case je aan, of gaat dit iets te ver voor jou? Laat het weten in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!