Geen zorgen: Fortnite blijft gratis

Abonnementsdiensten zijn hot en dat is ook ontwikkelaar Epic Games niet ontgaan. Op 2 december lanceren ze hun maandelijkse abonnement voor Fortnite: Fortnite Crew.

Laat me je meteen even geruststellen: Fortnite zal gratis blijven. Het abonnement wordt namelijk volledig optioneel, Epic Games richt zich met het abonnement tot diegenen die meer plezier uit de game willen halen. Voor 11,99 dollar per maand (wellicht wordt dat dus ook 11,99 euro per maand) krijgen leden het volgende:

  • Toegang tot de Battle Pass voor elk huidige seizoen
  • Elke maand 1000 V-Bucks die je kan besteden in de shop.
  • Een maandelijks exclusief Fornite Crew Pack met een outfit waar enkel Crew-leden toegang tot krijgen.

Het abonnement wordt gelanceerd op 2 december, samen met Chapter 2 – Season 5. Epic Games heeft ook reeds de inhoud van het maandelijkse Crew Pack onthuld. Leden zullen aan de slag kunnen met de exclusieve “Galaxia” outfit, Llamacorn Pickaxe Cosmic en Fractured World Back Bling. Ik geef toe dat ik van deze meeste woorden geen idee heb wat ze betekenen.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

1 reactie

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!