You know the drill.

Deze week zijn er maar liefst drie gratis games te krijgen in de Epic Games Store. Het gaat om Football Manager 2020, Watch Dogs 2 en Stick it to the Man.

Met alle heisa van de PlayStation 5 pre-orders zou je bijna vergeten dat het vandaag donderdag is en dat dat betekent dat er nieuwe gratis games te vinden zijn op de Epic Games Store. Deze week liggen er maar liefst drie titels zomaar voor het grijpen!

Het gaat om Football Manager 2020, Stick it to the Man en Watch Dogs 2. Die laatste titel was kortgeleden ook gratis beschikbaar via Uplay, maar moest je die gemist hebben is dit een gouden tweede kans. Zo bereid je jou optimaal voor op Watch Dogs Legion dat eind oktober verschijnt.

Op de hoogte blijven van gratis games en de heetste gaming deals? Volg dan Gamerverse Deals op Facebook en Twitter.

Wie de games claimt in de Epic Games Store, houdt deze voor altijd. Volgende week is het de beurt aan RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition.

In dit artikel

watch dogs legion boxart

Watch Dogs: Legion

Ontwikkelaar: Ubisoft Toronto

Uitgever: Ubisoft

Platformen: Windows / PlayStation 4 / Xbox One / Google Stadia

Releasedatum: 29/10/2020

Koop deze game:

logo bol.com logo Amazon logo Nedgame

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!