En je hebt er niet eens PlayStation Plus voor nodig!

Het houdt maar niet op met de gratis games. Ook PS4-eigenaars worden verwend, want na Ninjago Movie Video Game is nu ook Final Fantasy XIV A Real Reborn gratis te downloaden.

Uiteraard moet je er wel weer snel bij zijn, want het aanbod is slechts vier dagen geldig. Tot 26 mei 2020 is Final Fantasy XIV Online Starter Set gratis te vinden in de PlayStation Store. De game kost doorgaans zo’n 19,99 euro. Let wel, het gaat hier om een MMORPG met een betalend abonnement. Je krijgt echter een proefperiode van 30 dagen, dus je kan sowieso een maand kosteloos spelen. Daarna dien je wel een abonnement te nemen. Het abonnement kost minimaal 10,99 euro per maand, al kan je dan slechts 1 personage per server hebben (en maximaal achter personages in het totaal). Wil je 8 personages per server (40 personages in het totaal), dan dien je de duurdere variant te nemen. Opmerkelijk is dat er geen PlayStation Plus vereist is om online te kunnen spelen, een abonnement op de game is voldoende.

final fantasy xiv online abonnement
Een abonnement kost je minstens 10,99 euro per maand.

De ‘Starter Edition’ ging oorspronkelijk door het leven als ‘A Real Reborn‘. Square Enix heeft sindsdien echter uitbreidingen (Shadowbringers, Stormblood, Heavensward) voor de game uitgebracht en daarom hebben ze de naam vereenvoudigd. Zo is het meteen duidelijk dat je toegang krijgt tot de basisgame (level 1 – 50) en niet de uitbreidingen.

Claim je de game nu in de PlayStation Store, dan is hij voor altijd van jou. Je weet dus wat je te doen staat! Als je dan toch aan het hamsteren bent, vergeet dan ook niet om meteen Civilization VI helemaal gratis op te pikken.

final fantasy xiv online starter edition playstation store

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!