Speciaal.

EA kondigt aan dat Kylian Mbappé de coveratleet wordt van FIFA 21. Daarnaast krijgt de coverart ook een grote designwijziging. Er wordt nu namelijk gewerkt met een fotocollage met behoorlijk wat witruimte.

De 21-jarige Franse voetballer Kylian Mbappé (Paris-Saint Germain) wordt de coveratleet van FIFA 21. Morgen komt EA met de reveal trailer van FIFA 21, maar in de tags van die video stonden verschillende coversterren, waaronder Kylian Mbappé, Trent Alexander-Arnold, Erling Braut Håland en João Félix. Toen werd reeds gedacht dat Mbappé de standaard coverster zou worden, en dat de andere voetballers zouden pronken op lokale versies van FIFA 21. Nu wordt dus alvast bevestigd dat Mbappé inderdaad de coveratleet is voor de standaardversie van FIFA 21.

Niet alleen de cover voor de standaardeditie van FIFA 21 werd getoond, maar ook voor de Champions Edition en Ultimate Edition. Let wel, alles wijst erop dat die laatste twee versies niet te koop zullen zijn in België. Deze bevatten namelijk packs voor FUT en betalen voor iets waar je niet vooraf van weet wat je ervoor terugkrijgt, is verboden in België.

Op de cover van FIFA staan ​​is een droom die uitkomt. Van mijn tijd bij Bondy tot Clairefontaine tot het WK, dit is weer een grote mijlpaal. Ik speel deze game al sinds ik een kind was en ik voel me vereerd om een ​​hele nieuwe generatie voetballers te vertegenwoordigen en tot dezelfde groep te behoren als vele andere geweldige voetballers waarmee ik deze eer nu deel.

Kylian Mbappé

Ben jij een liefhebber van de nieuwe stijl? Laat het weten in de comments!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!