Scoor FIFA voor nog geen 10 euro!

Het heeft even mogen duren, maar de Days of Play-koopjes zijn nu eindelijk ook beschikbaar in de PlayStation Store.

Elk jaar lanceert PlayStation hun Days of Play, een periode waar het bedrijf software en hardware tijdelijk afprijst. In eerste instantie waren de aanbiedingen enkel beschikbaar bij retailers zoals Game Mania, maar nu vindt de promo ook zijn weg naar de PlayStation Store.

Er zijn meteen een aantal deals die de aandacht trekken. Zo is FIFA 20 bijvoorbeeld te krijgen voor de absolute stuntprijs van 9,99 euro. PlayStation Plus was reeds goedkoop te krijgen via retailers, maar is nu ook via de PlayStation Store te krijgen voor de prijs van 41,99 euro. Een jaarabonnement op PlayStation Now (de Game Pass-variant van PlayStation) is nu ook verkrijgbaar voor diezelde prijs.

De aanbiedingen bij retailers zijn nog geldig tot 8 juni, terwijl je tot 17 juni de tijd hebt om koopjes te doen in de PlayStation Store.

Welke aanbieding in de PlayStation Store raad jij iedereen aan? Laat het weten in de comments!

In dit artikel

FIFA 20

FIFA 20

Ontwikkelaar: Electronic Arts

Uitgever: Electronic Arts

Platformen: PlayStation 4 / Nintendo Switch / Xbox One / Windows

Releasedatum: 24/09/2019

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!