Met of zonder Vaas?

Op 12 juli houdt Ubisoft een digitale presentatie ter vervanging van hun E3-persconferentie. Volgens geruchten wordt tijdens dat evenement Far Cry 6 aangekondigd.

Voorlopig is het nog een groot vraagteken wat we allemaal te zien gaan krijgen tijdens het Ubisoft Forward evenement op 12 juli. Een nieuw gerucht afkomstig van GameReactor.dk claimt echter dat Far Cry 6 getoond zal worden tijdens het evenement. Meer zelfs, volgens het gerucht verschijnt de game nog dit fiscale jaar. Dat komt erop neer dat de game nog voor april 2021 zou verschijnen.

Far Cry 5 kreeg over het algemeen lovende kritiek, maar de game kreeg ook het verwijt dat de omgeving nogal saai was. Far Cry heeft zich namelijk altijd afgespeeld in exotische locaties, dus Amerika als setting was voor sommige spelers een stap terug. Volgens het gerucht wordt dat in de volgende game aangepakt, want die zou zich terug in een meer exotische locatie afspelen.

We hopen vooral dat Vaas terug een rol zal spelen in de game. Stemacteur Michael Mando hintte enkele weken geleden namelijk naar een mogelijke terugkeer van de villain.

Wat zijn jouw verwachtingen voor Ubisoft Forward? Laat het weten in de comments!

In dit artikel

far cry 5 boxart

Far Cry 5

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal / Ubisoft Toronto

Uitgever: Ubisoft

Platformen: Windows / Xbox One / PlayStation 4

Releasedatum: 27/03/2018

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!