Niet voor de simpele westerlingen

Door de immense hype rond Fall Guys, kijken gamers reikhalzend uit naar de release op andere platformen. Daarover is er goed en slecht nieuws.

Voorlopig is Fall Guys: Ultimate Knockout enkel beschikbaar voor PlayStation 4 en pc, maar eerder kondigde ontwikkelaar Mediatonic reeds aan dat ze ervoor openstaan om de game ook te lanceren op andere platformen. Meteen werd er dan gedacht aan een release voor Switch of Xbox, maar ook een mobiele lancering behoorde tot de mogelijkheden.

Nu blijkt dat dat zelfs de eerste lancering wordt die eraan zit te komen. Mediatonic heeft namelijk aan Gamesindustry bevestigd dat het Chinese entertainmentbedrijf Bilibili de rechten heeft ontvangen om een mobiele versie uit te brengen van Fall Guys.

Aan The Verge bevestigt Bill Croft – mede-oprichter van ontwikkelaar Mediatonic – dat ze de game uiteraard op meer platformen willen lanceren, maar dat ze zich volledig focussen op PC en PS4. Voorlopig zullen wij als simpele westerlingen dus nog even genoegen moeten nemen met die twee versies.

In dit artikel

fall guys ultimate knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout

Ontwikkelaar: Mediatonic

Uitgever: Devolver Digital

Platformen: Windows / PlayStation 4

Releasedatum: 04/08/2020

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!