Fall Guys ontvangt morgen een eerste grote update die niet alleen tal van bugs oplost, maar ook een nieuw level toevoegt.

Het valt niet onder stoelen of banken te steken dat Fall Guys een gigantisch succes is. De ontwikkelaar is dan ook druk bezig met sleutelen aan de game, zodat ze hun momentum kunnen behouden. Ze willen de nieuwe Rocket League worden en ze beseffen duidelijk dat dat niet kan zonder hard werk.

Daarom krijgt de game morgen een eerste grote update. De update voert enkele welkome verbeteringen uit, maar vooral interessant is de toevoeging van het nieuwe level Jump Showdown. In deze minigame is het de bedoeling om over een roterend obstakel te springen. Makkelijk wordt het echter niet, want je zal steeds goed moeten uitkijken of het platform waar je op staat niet zomaar uit de lucht zal vallen.

De volledige patch notes zijn te vinden in de Twitter thread van Fall Guys.

In dit artikel

fall guys ultimate knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout

Ontwikkelaar: Mediatonic

Uitgever: Devolver Digital

Platformen: Windows / PlayStation 4

Releasedatum: 04/08/2020

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!