Blijf maar binnen vandaag.

Enkel een volslagen gek gaat tijdens een historische hittegolf naar buiten. Gelukkig heb je een extra reden om binnen te blijven, want F1 2018 is tijdelijk helemaal gratis te krijgen!

Door de hype rond F1 2020 is je interesse mogelijk geprikkeld, maar het is altijd fijner wanneer je eerst even kan testen of de game echt iets voor jou is. Nu kan dat volledig kosteloos, want de Humble Store geeft F1 2018 voor pc (Windows) helemaal gratis weg gedurende drie dagen.

Het enige wat je moet doen, is in de Humble Store abonneren op de nieuwsbrief. Vervolgens krijg je een Steam-code die je kan inwisselen. Dat betekent dus dat de game voor altijd van jou blijft.

Wees er wel snel bij. Het aanbod loopt namelijk tot maandag 10 augustus, maar er is geen onbeperkte voorraad. Het is dus mogelijk dat de aanbieding sneller afloopt omwille van een tekort aan codes. Neem dus het zekere voor het onzekere en claim meteen jouw gratis game! En ga je toch naar buiten (jij gek), vergeet dan niet om veel water te drinken en je in te smeren!

In dit artikel

f1 2020 boxart

F1 2020

Ontwikkelaar: Codemasters

Uitgever: Codemasters

Platformen: PlayStation 4 / Xbox One / Windows / Google Stadia

Releasedatum: 10/07/2020

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!