Ooit omschreef Sony EA Access nog als “bad value”, maar die woorden moeten ze nu inslikken. Op 24 juli komt EA Access namelijk (eindelijk) naar de PS4.

Vorige maand kondigde EA reeds aan dat EA Access naar de PlayStation 4 zou komen, maar een exacte releasedatum ontbrak nog. Die is er nu wel, want vanaf woensdag 24 juli kunnen we aan de slag met de dienst. Alle Vault-games die momenteel beschikbaar zijn op de Xbox One, zullen dan ook beschikbaar zijn op de PS4. Het gaat dan bijvoorbeeld om Battlefield V, FIFA 19, The Sims 4 en A Way Out. De volledige lijst met games vind je op de EA-website.

Hetzelfde geldt ook voor de andere voordelen, zoals de vroege proefversies en korting op games. Alle voordelen van de Xbox One-versie van EA Access komen dus ook naar de PS4.

Een lidmaatschap op EA Access kost je 3,99 euro per maand of 24,99 per jaar. Het lidmaatschap op PS4 staat volledig los van die op Xbox One, dus voor elk platform zal je een afzonderlijke licentie moeten aanschaffen.

En zo zie je ons, vriendschappen maken en verbreken in A Way Out, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!