Nog een slachtoffer in de grote uitstelbeweging. Na Cyberpunk 2077, Marvel’s Avengers, de Final Fantasy VII remake en meer, wordt nu ook Dying Light 2 uitgesteld. In tegenstelling tot de andere games, heeft deze echter geen nieuwe releasedatum gekregen.

Ontwikkelaar Techland heeft in een tweet aangekondigd dat Dying Light werd uitgesteld. Oorspronkelijk zou de game in de lente verschijnen, maar CEO Pawel Marchewka vermeldt geen nieuwe releasedatum. “We zullen meer details delen in de komende maanden en komen bij jullie terug wanneer we meer informatie hebben,” laat hij weten.

Dying Light 2 is het rechtstreekse vervolg op Dying Light dat in 2015 verscheen. Het verhaal vangt aan 15 jaar na de gebeurtenissen uit Dying Light, met een nieuwe protagonist genaamd Aiden Caldwell in de hoofdrol.

dying light 2 delayed

Deze lente zal je dus niet aan de slag kunnen met Dying Light 2, maar geen zorgen! Er is nog altijd The Last of Us 2, Resident Evil 3, Final Fantasy VII, Marvel's Iron Man VR en meer. Bovendien wordt de temperatuur ook steeds aangenamer, dus wissel deze games af en toe even af met een wandeling en je zal je niet vervelen!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!