Nog een slachtoffer in de grote uitstelbeweging. Na Cyberpunk 2077, Marvel’s Avengers, de Final Fantasy VII remake en meer, wordt nu ook Dying Light 2 uitgesteld. In tegenstelling tot de andere games, heeft deze echter geen nieuwe releasedatum gekregen.

Ontwikkelaar Techland heeft in een tweet aangekondigd dat Dying Light werd uitgesteld. Oorspronkelijk zou de game in de lente verschijnen, maar CEO Pawel Marchewka vermeldt geen nieuwe releasedatum. “We zullen meer details delen in de komende maanden en komen bij jullie terug wanneer we meer informatie hebben,” laat hij weten.

Dying Light 2 is het rechtstreekse vervolg op Dying Light dat in 2015 verscheen. Het verhaal vangt aan 15 jaar na de gebeurtenissen uit Dying Light, met een nieuwe protagonist genaamd Aiden Caldwell in de hoofdrol.

dying light 2 delayed

Deze lente zal je dus niet aan de slag kunnen met Dying Light 2, maar geen zorgen! Er is nog altijd The Last of Us 2, Resident Evil 3, Final Fantasy VII, Marvel's Iron Man VR en meer. Bovendien wordt de temperatuur ook steeds aangenamer, dus wissel deze games af en toe even af met een wandeling en je zal je niet vervelen!

Author

Op zijn 15e richtte Thibault Gaming4U op, maar door zijn studies moest hij daar afstand van nemen. De passie voor gaming journalistiek kon echter niet getemd worden en daar is Gamerverse het gevolg van. Zijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot zijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, je ziet het action-adventure genre als thema. Verder schrijft hij heel graag over zichzelf in derde persoon.

Write A Comment