DOOM Eternal maakt je Switch zo warm als de hel

De Switch port van DOOM Eternal was geen geheim meer, maar een releasedatum ontbrak nog. Nu is echter bekend dat de game op 8 december Switch consoles over de hele wereld zal doen zweten.

Id Software blijft hard inzetten op het uitbrengen van Switch ports voor hun games. In samenwerking met Panic Button brachten ze eerder reeds DOOM (2016), Wolfenstein II: The New Colossus en Wolfenstein: Youngblood naar Nintendo’s succesvolle console. Op 8 december brengen ze DOOM Eternal uit als digitale Switch-versie.

De versie zal ook “Motion Aiming” ondersteunen, waarmee je kan richten met behulp van de gyro controls. Door die optie te combineren met de joystick wordt de nauwkeurigheid verhoogd. Een optie die je bijvoorbeeld kent uit The Legend of Zelda, maar die absoluut een nut heeft in zowat alle games met een hoge focus op richten.

Spelers kunnen aan de slag met de single player campaign of online in 2v1 gevechten in de ‘Battlemode’. DOOM Eternal werd tijdens de 2020 Game Awards genomineerd voor vier categorieën, waaronder Game of the Year en Action Game of the Year.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!