Het lijkt er steeds meer op dat fans van Batman en het DC Universe binnenkort verwend zullen worden.

Er is al veel gezegd en geschreven over de nieuwe Batman-game van ontwikkelaar Warner Bros. Montréal. Een nieuwe ontdekking van het forum Resetera, gooit nu extra olie op het geruchtenvuur.

De gebruiker ontdekte namelijk dat de domeinnaam gothamknights.com op 14 juni geregistreerd werd door Warner Bros. De domein werd voor het eerst geregistreerd in 1998, maar werd nu (opnieuw) geregistreerd. Op basis hiervan lijkt het dus dat Gotham Knights de volgende Batman-game wordt.

Suicide Squad Game

En dat is niet het enige waar DC-fans naar kunnen uitkijken. Dezelfde gebruiker ontdekte namelijk ook dat suicidesquadgame.com geregistreerd werd door Warner Bros. De registratie gebeurde twee dagen na die van het Batman-domein. Een paar dagen geleden liet game journalist Imran Khan weten dat de Suicide Squad game ontwikkeld zou worden door ontwikkelaar Rocksteady.

Voorlopig zijn het echter nog maar geruchten, en het is wachten geblazen op een officiële onthulling. Die zou er wel eens kunnen komen tijdens het DC FanDome evenement op zaterdag 22 augustus. Eerder liet Warner Bros. reeds weten dat er tijdens dat evenement nieuwe games zullen worden onthuld.

Fan van het DC Universe? Neem dan zeker deel aan onze winactie om een goodiepakket van Birds of Prey te winnen inclusief de Blu-Ray!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!