Een opvallende nieuwkomer op de eerste positie: NBA 2K20, een game die door velen verguisd wordt, verovert alsnog de eerste plaats.

Reviewers waren behoorlijk lovend over NBA 2K20, maar de gebruikers zijn dat duidelijk minder. Zij hekelen het spel omwille van technische problemen en microtransacties. Op Metacritic scoort de game maar liefst een score van 0.7/10. Zo zie je maar, je moet niet altijd goed scoren om veel geld te verdienen. Sterker nog, het is de eerste basketball game die ooit de eerste plaats kon veroveren.

Ons geliefkoosde draakje Spyro komt ook terug in de top 3, want Spyro: Reignited Trilogy verscheen pas voor de Nintendo Switch. De derde positie blijft ongewijzigd in vergelijking met vorige week, daar staat nog steeds The Dark Pictures Anthology: Man of Medan.

#Titel UitgeverVorige week
1 NBA 2K202K
2 SPYRO REIGNITED TRILOGYACTIVISION
3 THE DARK PICTURES ANTHOLOGY: MAN OF MEDANBANDAI NAMCO ENTERTAINMENT
4 MARIO KART 8 DELUXENINTENDO5
5 CRASH TEAM RACING NITRO-FUELEDACTIVISION6
6 MARVEL’S SPIDER-MANSONY COMPUTER ENT.8
7 SUPER MARIO MAKER 2NINTENDO7
8 FIFA 19EA SPORTS8
9 CATHERINE: FULL BODYATLUS
10 WRECKFESTTHQ NORDIQ2

Met dank aan Ukie, de organisatie die wekelijks naar buiten brengt wat de bestverkochte games waren in het Verenigd Koninkrijk.

En zo zie je ons, popcorn eten terwijl we de reviews lezen van NBA 2K20, en hopelijk ook jou, in the Gamerverse!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!