Twintig seconden om je te overtuigen.

Zeven jaar geleden verscheen de launch trailer voor The Last of Us. Nu zitten we hier opnieuw, deze keer voor de launch trailer voor het langverwachte vervolg.

Er is veel gebeurd in zeven jaar, al lijkt het vooral alsof alles in de afgelopen paar maanden is gebeurd. Vrijdag 19 juni kunnen we echter onze gedachten volledig verzetten, want dan verschijnt The Last of Us Part II eindelijk in de winkelrekken. De game zou oorspronkelijk in mei verschijnen, maar de coronacrisis zorgde voor distributieproblemen waardoor de game even moest worden opgeschoven.

Twintig seconden. Dat is alle tijd die Naughty Dog nodig acht om je te overtuigen van The Last of Us Part II. En we moeten zeggen, daar valt weinig tegenin te brengen. Op YouTube zijn de reacties voor de trailer ui-te-raard uitgeschakeld, want een paar weken geleden lekte zowat de hele game uit door een hack bij Naughty Dog.

Pik jij The Last of Us Part II meteen op bij release of wacht je nog even? Laat het weten in de comments!

In dit artikel

the last of us part 2 boxart

The Last of Us Part II

Ontwikkelaar: Naughty Dog

Uitgever: Sony Interactive Entertainment

Platformen: PlayStation 4

Releasedatum: 19/06/2020

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!