Ben je helemaal in de ban van Final Fantasy VII (of van Tifa), dan kan je die passie doortrekken naar het startscherm van je PlayStation 4.

In eerste instantie kon je het dynamische Tifa-thema van Final Fantasy VII Remake enkel krijgen door deel te nemen aan een Butterfinger promotie, maar nu is het thema ook voor iedereen gratis te downloaden.

Het thema kan je simpelweg downloaden via de PlayStation Store en vervolgens activeren via de instellingen van je console. Het dynamische thema toont hoe Tifa naar de sterren kijkt, terwijl haar haren in de wind wapperen en haar voeten rustig schommelen. Ook pictogrammen en kleuren worden aangepast, en uiteraard hoor je ook een mooie soundtrack op de achtergrond.

ps4 theme tifa

Heb je liever een thema om je op te warmen voor de lancering van The Last of Us Part II, dan hebben we daar ook een manier voor!

In dit artikel

final fantasy vii remake ps4 boxart

Final Fantasy VII Remake

Ontwikkelaar: Square Enix

Uitgever: Square Enix

Platformen: PlayStation 4

Releasedatum: 10/04/2020

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!