Xbox <3 Star Wars

Xbox is (weeral) aan het hinten naar een spannende uitbreiding voor Xbox Game Pass. Deze keer lijkt het om een voordeel te gaan waarmee je (tijdelijk) toegang krijgt tot Disney Plus.

“Het enige dat we gaan zeggen, is dat we The Mandalorian en The Child niet zomaar posten,” valt te lezen op het Game Pass Twitter-account, gevolgd door een foto van het tweede seizoen van The Mandalorian. Wanneer Xbox op hun Game Pass account ergens naar hint, gaat het meestal om een game (zoals dit pareltje waar ze hinten naar de toevoeging van Rainbow Six: Siege), maar deze keer lijkt dat onwaarschijnlijk.

Naast een bibliotheek aan games, biedt Game Pass nog wat enkele andere voordelen. Denk dan bijvoorbeeld aan in-game items of gratis drie maanden Discord Nitro. Het lijkt realistisch om aan te nemen dat Game Pass-leden binnenkort ook enkele gratis maanden Disney Plus zullen krijgen. Doorgaans komt Microsoft vrij snel met een aankondiging na het plaatsen van een teaser, dus wellicht kunnen we we in de komende dagen meer duiding verwachten.

Het wordt sowieso een goede week voor Star Wars fans. Op 10 november komt Star Wars: Jedi Fallen Order namelijk naar EA Play. Een dag later wordt EA Play ook integraal toegevoegd aan Xbox Game Pass.

Disney heeft ook een deal met Fortnite, om gamers twee maanden Disney Plus te geven wanneer ze geld besteden in de game. Zo ondenkbaar zou een soortgelijke deal met Microsoft dus het niet.

In dit artikel

xbox series x

Xbox Series X

Merk: Xbox

Categorie: Console

Koop deze hardware:

logo bol.com logo coolblue logo Alternate

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!