Een doldwaas evenement.

Devolver Digital is er helemaal klaar voor om hun raarste kant te laten zien op 11 juli.

De E3-presentatie van Devolver Digital is er altijd eentje die garant staat voor enkele WTF-momenten en ook dit jaar zullen we die niet moeten missen. Eerder liet de indie-uitgever reeds weten dat ze midden juli hun presentatie zouden livestreamen, maar een concrete datum ontbrak voorlopig nog. Nu wordt aangekondigd dat de show doorgaat op 11 juli om 21:00 lokale tijd, zo meldt IGN.

Het gaat om een vooraf opgenomen show die live zal worden getoond op Twitch en Steam. De uitgever belooft nieuwe game aankondigingen, releasedatum onthullingen en speciale gasten uit de industrie. Uiteraard eindigen ze de presentatie ook met “een aantal verrassingen” en game demo’s die meteen te downloaden zijn, waaronder Carrion, Disc Room en een andere onaangekondigde titel.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!