Detective Pikachu dropt vandaag in de cinema’s en dat is te zien op alle platformen. Youtube, Pokémon Go en Minecraft spelen er handig op in.

D Pikachu in Go

De video legt het eigenlijk allemaal mooi uit met een leuk achtergrondmuziekje. Maar laat me het nog even opsommen voor je.
Van 7 – 17 mei is het speciale Detective Pikachu event in Pokémon Go. Overal zal je de Pokémon die te zien zijn in de film vaker tegenkomen. Ook wanneer je een foto trekt kan Pikachu je photobomben waardoor je hem kan vangen (net zoals dat het geval was/is met Smeargle).

Ook zijn er een aantal cosmetic items beschikbaar in de shop voor je personage, speciale field researches en raid battles in het thema van Detective Pikachu. Dus misschien is het de moeite om de app nog eens op te starten. En ja, ik heb het tegen mezelf….

Detective Pikachu op Youtube

Detective Pikachu is nog maar net in de cinema of hij staat al volledig op Youtube. Or is it? Ryan Reynolds (stem van Detective Pikachu) ontdekte dit ook. Hij was zo vriendelijk om het voor ons eens op Twitter te delen. Ik zou zeggen bekijk het even, want er is duidelijk wat mis mee…

Minecraft Go

What is MInecraft up to? Hele goeie vraag! En Microsoft weet daar het antwoord wel op.

Minecraft is een game die al erg lang meegaat. Ik heb het ook nog gespeeld toen de game enkel uit was voor pc. Ja, dat is al een hele tijd geleden! Want nu is Minecraft overal te vinden. Zelfs in de Pizzahut zie ik dagelijks (Timon werkt in de Pizzahut, hij eet er niet dagelijks, nvdr.) nog kinderen op één of andere tablet Minecraft spelen.

Maar Minecraft is nog steeds op zoek naar vernieuwing. En dat doen ze door ook in de schoenen te treden van Pokémon Go. Net zoals Harry Potter leek het hen interessant om ook iets gelijkaardigs te proberen. En dat kan je hen niet kwalijk nemen na de zomer van 2016. Ah, die zomer…

Of we ook Creepers gaan kunnen vangen valt af te wachten. Meer komen we te weten op 17 mei. Tot nu toe is er niet veel bekend over de game, en er valt ook niet zoveel af te leiden uit de teaser.

En zo zie je mij, die de Pokémon Go app nog eens zal installeren, en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!