We weten nu al zo’n twee maanden dat er een remake komt van cult classic Destroy All Humans. Voor de echte fans zijn er ook Collector Editions om te pre-orderen.

De game kost op zijn eentje zo’n 40 euro, maar mocht je wat meer willen neerleggen voor de game is dat geen enkel probleem. Er zijn namelijk nog twee Collector Editions beschikbaar.

DNA Collector Edition

Deze Collector Edition kan je in je handen krijgen voor zo’n 150 euro. Het opmerkelijkste aan deze editie is dan wel de figure, dus daar zal uiteraard het meeste geld naartoe gaan.

Crypto-137 Collector Edition

THQ houdt het niet enkel bij die Collector Edition. Hoewel je daar al 150 euro voor zou neertellen, heb je er nog eentje die nog een stapje hoger gaat. Deze editie kost je zo’n 400 euro. De keychain en de stresspop zijn net dezelfde als bij de 150 euro collector edition.

Ditmaal krijg je ook een figure, alleen is tot wel driemaal zo groot als de figure in de goedkoopste editie. Het leuke eraan is, hij kan een drankje voor je vasthouden. Ideaal wanneer je in je gaming stoel relaxt zit te gamen. En als extraatje krijg je nog eens een rugzak erbij in de vorm van Crypto.

Hoewel ik meer Collector Editions in mijn collectie wil, zal deze er niet aan worden toegevoegd. Ten eerste heb ik nooit de Destroy All Humans games gespeeld (shame on me). Ten tweede vind ik ze iets aan duurdere kant. Weet dat de collector editions die ik heb zo’n 90 euro kosten. Het gevaar met Collector Editions is ook dat je ze altijd vooraf moet bestellen. Wat als de game niet goed is? Dan heb je zoveel geld gepompt in een game die je zelf niet leuk vindt, daar maak ik me altijd wat zorgen om. Een Collector Edition koop je meestal van een game die je heel erg goed vindt. Vooraf kan het er goed uitzien, maar we hebben genoeg voorbeelden van games die we hebben gepre-ordered en toch een teleurstelling zijn. Niet dat ik iets tegen deze Collector Editions heb. Er zitten figures in, dan zijn ze altijd aan de duurdere kant, wat tenslotte helemaal normaal is. Maar als je een fan bent van de serie, why not?

En zo zie je mij - die toch eens Destroy All Humans 2, die gratis was op PS Plus, zal downloaden - en hopelijk ook jou, on the Babblefield!

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Timon
Author

Ik kijk graag verder dan de grote titels en laat me graag verrassen door de fijne dingen in het leven, zoals een goede wijn en een indiegame die onder de radar leeft. Triple-A games vind ik vaak nogal inspiratieloos en daarom volg ik de indiewereld met een arendsoog. Tot mijn wilde dromen behoort dan ook de wens om ooit zelf een indie game te maken. Naast mijn drukke planning als Trophy Hunter, kan je me vaak vinden op TeamFight Tactics. Verder kan je me steeds plezieren met een Monster Collector, Roguelike of een tactische cardgame.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!