Buitenaardse recepten.

Destiny krijgt er wel een heel opvallend verzamelitem bij. Er wordt namelijk een officieel kookboek uitgebracht met recepten in Destiny-thema.

Bungie en Insight Editions kondigen aan dat ze werken aan Destiny: The Official Cookbook. Het gaat om een kookboek waarin de recepten gebaseerd zijn op Guardians en locaties uit het Destiny-universum. Het kookboek werd geschreven door Victoria Rosenthal die in 2018 ook al Fallout: The Vault Dweller’s Official Cookbook schreef.

De recepten in het boek werden zogezegd verzameld door Destiny-personage Eva Levante na de gebeurtenissen van de Red War. Je vindt een grote variatie aan recepten, gaande van cocktails tot volwaardige maaltijden en desserts. Het enige nadeel, is dat alle ingrediënten en afwegingen niet gelokaliseerd zijn. Schrikt dat je niet af, dan kan je het boek nu alvast bestellen. De eerste leveringen zouden moeten gebeuren in augustus 2020.

Er zijn meer gaming-gerelateerde kookboeken te vinden dan je zou verwachten. Zo is er bijvoorbeeld een kookboek van World of Warcraft, Overwatch, Heartstone en The Elder Scrolls.

Heb jij een kookboek van een game in je collectie? Laat het weten in de comments!

In dit artikel

Destiny 2 boxart

Destiny 2

Ontwikkelaar: Bungie

Uitgever: Activision / Bungie

Platformen: PlayStation 4 / Xbox One / Windows / Google Stadia

Releasedatum: 06/09/2017

Koop deze game:

logo bol.com

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!