Voor de prijs van vijf Xbox Series X consoles

De Razer Tomahawk Gaming Desktop die werd aangekondigd tijdens CES 2020 en daar ook vijf “Best of CES”-prijzen won, is binnenkort verkrijgbaar voor een fikse $2399,99.

De Tomahawk Gaming Desktop van Razer maakt indruk met zijn minimalistische en praktische design. De behuizing heeft een grootte van 210mm x 150mm x 365mm en beschikt over een unieke schuiflade. Via die lade krijg je toegang tot een PCIe-slot voor de Compute Element-kaart, een 750W-voeding, 2TB HDD en een extra PCIe-slot voor een grafische kaart. Sommige modellen komen met een RTX3080.

Intern beschikt het apparaat over de Intel NUC 9 Extreme Compute Element-kaart. Deze bevat de processor, het geheugen en de SSD-opslag in die ene module. Concreet krijg je een Intel Core i9-9980HK-processor, 16GB DDR4-geheugen en 512GB SSD.

Zoals het Razer betaamt, vind je uiteraard ook RGB-verlichting (onderaan) op het apparaat. Vooraan vind je een verlicht Razer-logo. Achterop vind je vier USB 3.2 Gen 2-poorten, twee USB-C Thunderbolt 3-poorten, twee Gigabit Ethernet-poorten en een 3,5mm achterste luidsprekers/TOSLINK-combipoort.

Het is onduidelijk waar het toestel precies verkocht zal worden, maar in eerste instantie zal de desktop enkel te krijgen zijn op Razer.com voor een vanafprijs van $2399,99.

Volg Gamerverse

Volg ons op sociale media en blijf op de hoogte van alles wat speelt in het gaming universum!

Dit artikel kan links bevatten waarbij Gamerverse een commissie krijgt bij een verkoop (affiliate links). Meer informatie over onze verdienmodellen vind je op onze beleidspagina

Thibault
Author

Reeds van kindsbeen af heb ik een passie voor gaming journalistiek en Gamerverse is daarom een droom die uitkomt. Mijn schrijfsels gaan meestal over de grote blockbusters, evoluties in het wereldje en opiniestukken. Tot mijn favoriete games behoren Tomb Raider, Uncharted, Far Cry 3, Heavy Rain ... Kortom, als er een action-adventure game is, is er een grote kans dat ik hem gespeeld heb.

Deel je mening!

Pin It on Pinterest

Share This

Deel dit artikel

Deel dit artikel met je vrienden!